Екипажите на Т-72 от групировката войски Център“ прекъснаха ротацията на подразделенията

...
Екипажите на Т-72 от групировката войски Център“ прекъснаха ротацията на подразделенията
Коментари Харесай

Руснаците са прекъснали ротацията на украинските сили в Авдеевското направление

Екипажите на Т-72 от групировката войски „ Център “ прекъснаха ротацията на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Авдеевското направление. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, съобщи ТАСС.

" Екипажите на танковете Т-72 от групировката войски „ Център “ с бърз огън от затворени огневи позиции поразиха региона на концентриране на украинските въоръжени сили, нарушавайки ротацията на персоналния състав в Авдеевското направление. Бързата офанзива на танкистите принуди бойците на украинските въоръжени сили да изоставен огневите си позиции и да се отдръпват “, оповестиха от ведомството.

По време на въздушното разузнаване безпилотният летателен уред " Орлан-30 " е разкрил противников цели и е предал координатите им на танковото поделение, с цел да ги унищожи. След като са заели огневи позиции, танкистите, употребявайки цифрови балистични калкулатори и панорамни прицели " Сосна-У ", с които е оборудван съвременния танк, са унищожили всички разпознати цели на разстояние повече от 5 километра с осколково-фугасни муниции, оповестява още съветското министерство на защитата.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР